27.1.2020. 11:14
0
Potresno pismo Kobeu: Nisi ni svjestan do koliko si srca stigao
Japanska teniserka Naomi Osaka bila je posebno inspirirana Kobe Bryantom, kojeg je doživljavala kao mentora.

Kobi je tako razvio prijateljstvo s Naomi, potvrdivši da za njega ne postoje sportske granice. Nakon vijesti o njegovoj smrti, Osaka je napisala potresno pismo Kobeu. 

- Hej... Ne znam stvarno šta da radim pa ti pišem ovo pismo. Hvala ti što si bio ti. Hvala ti što si svuda inspirirao ljude, nisi ni svjestan do koliko si srca stigao. Hvala ti što si bio dovoljno skroman da se ne ponašaš kao velikan kakav jesi. Hvala ti što si brinuo i provjeravao kako sam poslije teških poraza. Hvala ti za potpuno neobavezno pitanje "jesi li OK", jer si znao koliko sam sj... u glavi ponekad. Hvala ti što si me naučio mnogim stvarima u tako kratkom periodu koliko sam imala sreće da te poznajem. Hvala ti što postojiš. Uvijek ćeš biti moj veliki brat, mentor, inspiracija, volim te - napisala je Osaka.  


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.