23.12.2023. 22:08
0
Šokantni detalji autopsije Kobija Bryanta: Evo kakvom stanju je bilo njegovo tijelo
FOTO: screenshot/instagram
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant poginuo je početkom 2020. godine u stravičnom padu helikoptera.

Zajedno sa Kobijem poginula je i njegova kćerka Gianna kao i još sedmero osoba, a nesreća se dogodila u Calabasasu (Californija). 

Helikopter se zbog loših vremenskih uslova, prvenstveno velike magle, zabio u obronke brda, a zatim u velikoj brzini srušio.

Autopsijom koja je uslijedila ustanovljeno je da je Kobe Bryant poginuo od posljedica silovitog udara i teških povreda glave te da je bio mrtav čak i prije nego se helikopter zapalio.

Posebno su potresni pojedini detalji autopsije koji navode specifične povrede legendarnog košarkaša. 

Naime, Bryant je osim teških povreda glave doživio i povrede pluća, abdomena, vrata, kičme i mozga, a ostao je i bez većeg dijela desne ruke, kao i lijeve noge.

Udar je bio toliko silovit da je Bryant praktično prepolovljen na pola, a jedino što fanove legendarnog košarkaša i njegovu porodicu može utješiti jeste da se sve odvilo toliko brzo da vjerovatno ništa nije osjetio. 


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.