27.4.2024. 18:53
0
Nova jeziva nesreća u BiH: U smrskanom Mercedesu poginuo muškarac
FOTO: ATV
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Vrbaška kod Bosanske Gradiške poginulo je jedna osoba, potvrđeno je za ATV.

- Policijskoj upravi Bosanska Gradiška 27. aprila 2024. godine oko 15.20 sati prijavljeno je da je na magistralnom putu Bosanska Gradiška – Bosanska Dubica, u mjestu Vrbaška, došlo do saobraćajne nesreće slijetanjem automobila sa kolovoza. Pripadnici PU Bosanska Gradiška, izvršili su uviđaj na mjestu nesreće. Tom prilikom je utvrđeno da je A. F. iz Žepča, upravljao sa automobilom Mercedes, te da je sletio sa kolovoza. A. F. je zadobio povrede te je prevezen u Službu hitne pomoći Bosanka Gradiška, gdje je nakon kraćeg vremena preminuo, saopćeno je iz policije.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.