9.5.2024. 14:05
0
Šta je sve Refik Mujedinović uradio nakon što je ubio suprugu Halidu: "Okupao se, presvukao i otišao..."
FOTO: dževad pašalić
Stravičan zločin koji se dogodio u gradačačkom naselju Vida 2, kada je Refik Mujedinović sjekirom ubio suprugu Halidu Mujedinović, a potom u Srebreniku izvršio samoubistvo, potresao je cijelu BiH.

Njihove komšije su ostale u čudu kada su saznale za ovaj zločin, jer, kako kažu, nije se moglo primijetiti da imaju problema u braku.

- Halida i on su lijepo živjeli bez problema. Ona je imala kuću u Gradačcu, on u Srebreniku. Imali su djecu iz prvih brakova. Kako znamo, čovjek je bio vjernik, pošten, nisu imali problema. Normalno su živjeli, solidno penzionerski, ispričala je jedna od komšinica za Avaz.

Ako je suditi prema izjavi ove komšinice, Refik je nakon počinjenog ubistva djelovao prilično pribran.

- Šta se desilo,  ne zna niko osim Allaha i njih dvoje. Kad je njoj uradio to što je uradio, kad je ubio Halidu, okupao se, presvukao i otišao u Srebrenik kući gdje su gore živjeli i objesio se, ispričala je ova žena.

Gradacac
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.