17.8.2022. 12:14
0
Snimka Mikea Tysona u kolicima zabrinula fanove
Mike Tyson snimljen je u aerodromu u Miamiju u kolicima i sa štapom u ruci. Razlog zbog kojeg legendarni boksač nije bio na nogama jest to što ga već neko vrijeme muči išijas, zbog kojeg je 2020. proveo dvije sedmice u krevetu.

Ta scena zabrinula je njegove fanove, pogotovo u kontekstu njegove nedavne izjave koja je šokirala javnost.

“Kažem sam sebi da sam blizu kraja, da ću vrlo skoro umrijeti”, rekao je Tyson.

Tyson je profesionalnu boksersku karijeru započeo 1985. godine, a godinu kasnije je kao 20-godišnjak postao najmlađi svjetski prvak. Karijeru je završio s 50 pobjeda i šest poraza, a jedan od razloga penzionisanja bila je baš bol u donjem dijelu leđa koja ga je mučila.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.