25.7.2023. 17:10
0
Uzbuna na letu: Pogledajte šta je grad uradio od aviona. Ovo je nevjerovatno
Avion kompanije Delta Air Lines koji je u ponedjeljak letio iz Milana prema New Yorku teško je oštećen u gradu i morao je prisilno sletjeti već nakon sat vremena.

Putnički avion DL185 poletio je u ponedjeljak u 12,30 sati s aerodroma Milan-Malpensa na put do New Yorka, ali ubrzo je sletio u Rim nakon proglašene uzbune tokom penjanja.

Avion Delta Air Lines, izgrađen 1996. godine, pretrpio je znatnu štetu na prednjem dijelu, pločama prednjeg ruba krila te ulazima motora jer je naišao na veliki grad i jake turbulencije. Brojne komponente aviona su oštećene.

Informacije o vremenskim uvjetima u stvarnom vremenu pokazale su najmanje 30 minuta unaprijed da oluja razvija veliku tuču i da se kreće prema istoku prema aerodromu.

Ipak, avion je uzletio, ali nakon samo sat vremena je već bio ponovo na tlu u glavnom gradu Italije.


(Ajdin B.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.