17.9.2023. 18:54
0
Lavrov: Amerikanci upravljaju ratom u Ukrajini i tako vode rat protiv Moskve
Ruski ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da šta god da Sjedinjene Američke Države kažu, one upravljaju sukobom u Ukrajini, isporučuju oružje, municiju i obavještajne podatke i tako vode rat protiv Rusije.

"Oni snabdijevaju oružjem, municijom i obavještajnim podacima Ukrajinu. Oni šalju satelitske podatke - oni vode rat protiv nas", rekao je Lavrov.

Bez obzira na to šta pričaju, naglasio je, Amerikanci upravljaju ovim ratom.

"Ono što se dešava jeste da je Ukrajina godinama bila pripremana da se bori svojim rukama i svojim tijelima da strateški porazi Rusiju", rekao je Lavrov za kanal Rusija 1.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.