10.10.2023. 15:46
0
Nove informacije o Njemici koja je nestala u Izraelu: Majka tvrdi da je živa?
Njemačka državljanka Shani Louk (23), za koju se tvrdi da ju je oteo Hamas, mogla bi još biti živa, prema tvrdnjama njene majke Ricarde.

Ricarda Louk je za njemački portal Bild rekla kako ima informacije da je Shani još živa. 

"Javljeno je njenim rođacima da se nalazi u bolnici koju drži Hamas. Ima tešku povredu glave", rekla je Ricarda za njemačke medije. 


Apelovala je na njemačku vladu da uradi sve da bi se njena kćerka vratila nazad kući što je prije moguće. 

Shani Louk je bila na festivalu u Izraelu, kada je padobranski napad izveo Hamas. Njen slučaj je postao planetarno poznat, nakon što je objavljen snimak kako je, navodno, Hamas nosio njeno tijelo kroz masu ljudi na ulicama Pojasa Gaze. 

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.