2.11.2023. 17:02
1
Izraelski MMA borac na granatama ispisao imena muslimanskih MMA boraca: "Ovo je od mene za..."
Haim Gozali je izraelski MMA borac koji se borio za Bellator MMA. Takmičio se i u srednjoj i u poluteškoj kategoriji. Gozali je služio u izraelskoj graničnoj policiji tokom svog vremena u izraelskoj vojsci.

Dobio je pažnju javnosti zbog  šokantne objave na Instagramu koja je ciljala istaknute muslimanske UFC borce. Na postu je prikazana slika projektila na kojoj su napisana imena vrhunskih UFC boraca - Khabiba Nurmagomedova, Khamzata Chimaeva, Islama Makhacheva i Belala Muhammada. Štaviše, bio je popraćen uznemirujućim natpisom.

Napisao je ispod fotografije: "Ovo je od mene za pacove".


Ovaj čin je naišao na široku osudu među fanovima ovog sporta zbog trenutne situacije između Izraela i Palestine.

(Aldin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.