19.12.2023. 16:41
0
Pronađeno tijelo nestale djevojčice iz Njemačke: Upala u rijeku u pidžami?
Ronioci su jutros pronašli tijelo dvogodišnje Melisse iz Bingen-Hitzkofena (okrug Sigmaringen). Melissa je nestala oko 17 sati u nedjelju iz porodičnog doma.

Jutros se deset ronilaca iz vodne policije vratilo na rijeku Lauchert. Dežurala je i DLRG služba sa čamcem i sonarnim uređajem. Snage su pretražile pet kilometara dugu dionicu rijeke do ušća u Dunav kod Sigmaringendorfa, piše Fenix Magazin.

Sve ukazuje na to da je Melissa u pidžami upala u rijeku nekoliko metara od roditeljske kuće, navode njemački mediji, prenosi Index.

Kako je Fenix Magazin ranije objavio, u njemačkom mjestu Bingenu (okrug Sigmaringen u Baden-Württembergu) djevojčici Melissi (2) od nedjelje poslijepodne nije bilo ni traga. U trenutku nepažnje, malena je navodno napustila kuću svojih roditelja samo u pidžami. Policija je odmah počela tražiti djevojčicu.

Policajci su prvo pretraživali područje uz rijeku, tražeći tragove koji bi ih doveli do nestale djevojčice. Roditelji su policiju pozvali u nedjelju navečer oko 18:30 sati. Rekli su da njihove kćerkice više nema. Nestanak djeteta roditelji su primijetili oko 17 sati. Nakon poziva roditelja policajci su pokrenuli veliku potragu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.