20.12.2023. 17:35
0
Muškarac u Indiji odsjekao supruzi glavu jer mu je predugo kuhala čaj
Muškarac u Indiji je u napada bijesa odrubio glavu supruzi jer joj je trebalo predugo da mu skuha čaj.

Osumnjičeni (52), identificiran samo kao Dharamveer, navodno je jučer ujutro mačem ubio suprugu Sundari (50) u njihovoj kući u selu Faljagadh, u indijskoj državi Uttar Pradesh.

Lokalni mediji pišu da ju je prvo izbo 15 puta mačem, a zatim joj odsjekao glavu. Šef lokalne policije Vivek Yadav navodi da je razlog nasilnom napadu bijesa bio taj što Sundari nije donijela čaj na vrijeme, prenosi Inde.hr.

Dharamveer se probudio oko 6 ujutro nekoliko minuta nakon supruge, koja je već bila počela pripremati topli napitak, i odmah upitao gdje je čaj.

- Kada mu je Sundari kazala da će joj trebati još desetak minuta, 52-godišnjak je pobjesnio, otišao po mač i napao suprugu. Njihovo četvero djece je za to vrijeme spavalo u sobi pored, kazao je Yadav, a prenosi Daily Mail.

Njihov sin je čuo krike i požurio vidjeti što se događa. Pronašao je majku prekrivenu krvlju.

Kada su joj djeca pokušala pomoći, Dharamveer je navodno napao i njih, zbog čega su pobjegla u sobu. Povike i krike su čuli i susjedi, koji su pojurili u kuću 52-godišnjaka i pronašli Sundari mrtvu.

Pozvali su policiju, koja je odmah uhitila Dharamveera. Istraga je u toku.

 
Indija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.