9.8.2024. 20:18
0
Objavljen snimak pada: U Brazilu se srušio putnički avion, poginule 62 osobe!
Putnički avion ATR-72 srušio se u Brazilu, tačnije kod grada Vinhedo u državi Sao Paulo. Prema podacima Sky Newsa, u avionu je bilo 62 ljudi, 58 putnika i četiri člana posade. Svi su poginuli na licu mjesta.

Lokalni vatrogasci potvrdili su da je avion pao u gradu Vinhedo i da je na mjesto nesreće izašlo sedam ekipa.

Avion ATR-72 je bio na putu od Kaskavela do Guarulhosa u državi Sao Paulo. Na društvenim mrežama se pojavio snimak trenutka kada je pao avion.

Na snimku se vidi kako avion bukvalno poput kamena pada na zemlju, nakon čega se na mjestu tragedije pojavio gust crni dim.

(Sead M.)


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.