14.8.2024. 21:58
2
Erdogan: Suprostavit ćemo se Izraelu, Turska im neće dozvoliti da zapale regiju
Turski predsjednik, Recep Tayyip Erdogan, izjavio je danas da će njegova zemlja nastojati pozvati Izrael na odgovornost za zločine koje je počinio u Pojasu Gaze i da mu neće dopustiti da "zapali regiju".

- Suprotstavit ćemo se pokušajima Izraela da zapali regiju. Izrael, koji provodi genocid (u Gazi), bit će odgovoran - izjavio je Erdogan na ceremoniji obilježavanja utemeljenja iz 2001. godine vladajuće Stranke pravde i razvoja kojoj je na čelu.

Podsjećanja radi, Mahmoud  Abbas u srijedu navečer stiže u dvodnevnu posjetu Turskoj i istog dana će se sastati s Erdoganom.

(Sead M.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.