13.9.2024. 11:54
1
Snimak objavila policija: Iz automobila namjerno gurnuo biciklistu koji se vozio na posao
FOTO: Screenshot
Policija iz engleskog Nottinghamshirea objavila je nevjerovatnu snimku napada na biciklistu koji je nakon incidenta završio u bolnici.

Na snimci se vidi muškarac koji visi kroz prozor srebrnog Peugeota dok se priprema gurnuti nesretnog vozača bicikla.

Napad se dogodio u četiri sata ujutro, a biciklist koji je u tom trenutku vozio na posao zadobio je povrede lica te modrice na rukama i nogama piše Jutarnji.

U napadu je stradao i njegov bicikl.



Iako se napad dogodio u martu u ove godine, policija još uvijek traga za počiniteljem.

‘Ovo je bio gadan, ničim izazvani napad na čovjeka koji je biciklom išao na posao. Srećom, nije zadobio ozbiljnije ozljede.

Objavili smo javno ovu snimku kako bi nam ljudi pomogli u identifikaciji počinitelja, i molimo sve koji prepoznaju čovjeka na snimci da nam se jave‘, navode iz policije.

 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.