22.12.2015. 15:51
0
Bear Grylls i Barack Obama preživljavaju u divljini Aljaske!
Bear želi da se Predsjednik lično uvjeri u posljedice klimatskih promjena. Osim toga, Aljaska je savršena za provjeru kojim vještinama preživljavanja barata američki Predsjednik...

Poznati pustolov i avanturist Bear Grylls za svoj serijal Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom na izazovne i opasne lokacije širom svijeta vodi slavne osobe, kako bi doživjeli pustolovinu života i ispitali svoje granice izdržljivosti, prenosi Dnevnik hr.

Prekrasan krajolik nije previše gostoljubiv. Predsjednik Obama će naravno morati kušati i neizostavan obrok kojeg Bear servira u divljini. Jedina stvar oko koje se Barack Obama zabrinjavao prije odlaska u divljinu s Bearom Gryllsom, bila je upravo to, što li će morati pojesti ili popiti. Bear po tom pitanju do sada nije imao milosti prema svojim gostima. Konzumirali su samo ono što surova divljina ponudi. Za Predsjednika Bear sprema hranjiv obrok, lososa. 

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.