19.5.2016. 21:15
0
Pogledajte kako se zvijezda NCIS serije šprda na račun Srbije
Zvijezda serije "NCIS" Michael Weatherly, koji je oženjen srpskom liječnicom Bojanom Janković, na jednoj je američkoj televiziji pričao o tome kako je izgledao njegova posjeta Beogradu prošle godine.

Voditeljica Kelly Ripa pitala ga je prepoznaju li ga gdje god ode.

"Serija se emitira u 200 zemalja, na mnogo jezika. Prošlo ljeto sam s porodicom putovao u Srbiju i nekoliko blokova me pratilo neko dijete. Na kraju sam stao i pozdravio ga, a on je rekao: 'Iz it tru, ar ju Majkl Vederli'", ispričao je karikirajući glas dječaka.

"Mali je imao oko deset godina, ali tako pričaju u Srbiji. Počnu pušiti sa šest godina", dodao je Weatherly, dok su se publika i voditelji smijali.

"Rekao mi je da je veliki fan serije, ali da ja izgledam jako staro uživo. Prvo sam pomislio da je možda zbog šminke, ali onda sam shvatio da oni gledaju sezonu iz 2003. godine", našalio se.

Kad se na ekranu pojavila njegova fotografija iz 2003. godine, prokomentisao je: "Izgledam kao da sam pojeo tog tipa. To je sve dio postajanja Alec Baldwin".  



Anesa Agović
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.