19.8.2016. 15:16
0
Podravkino srce kuca za Sarajevo Film Festival
Podravkina večer za goste Sarajevo Film Festivala i Podravke na Festivalskom trgu, obilježila je pretposljednju noć ovogodišnjeg, 22. po redu, Sarajevo Film Festivala. Podravka je organizacijom večeri sa bogatom gastronomskom ponudom specijaliteta i delicija Podravkinih promotora kulinarstva, odlučila da proslavi višegodišnu saradnju sa SFF-om, s ciljem daljeg doprinosa kultre i društvenog života BiH, ali i samim time omogućavajući da ovaj Festival opstane kao jedna internacionalna kulturna manifestacija.

"Podravka već ima dugogodišnju suradnju, skoro od samih početaka, sa SFF, te smo prepoznali ovaj festival kao pozitivnu priču, a danas se pokazuje da se ta priča razvija u izuzetno pozitivnu priču koja pruža pozitivne vibracije, koja nije čak ni lokalnog ni regionalnog karatkera, već internacionalnog karatkera, o čemu svjedoči i dolazak jedne legendarne glumačke zvjezde Robert de Nira. "Podravka" kao društveno odgovnorna firma inače podržava lokalne i državne projekte, jer smtramo da je to najbolji način da se zahvalimo vjernim potrošačima", izjavio je Milan Šarlija, direktor Podravke u BiH.

Ovu večer uveličale su mnoge bh. javne ličnosti, kao što je oskarovac Danis Tanović, ali i poznati bh. glumci i glumice, Emir Hadžihafizbegović, Vedrana Seksan, Muhamed Hadžović i mnogi drugi.

Sarajevo Film Festival je manifestacija koja teži ka međunarodnom nivou, ali koja iznimno doprinosi i kulturnom i društvenom život Bosne i Hercegovine. O važnosti Podravkine podrške ovom festival, Miro Purivatra, direktor SFF-a, izjavio je: "Podrška Podravke, ali i ostalih partnera, znači finansijsku stabilnost ovog festivala, posebno u zadnje tri godine. Bez ovakvih partnera, kao što je Podravka, ovaj festival ne bi bio to što jeste."

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.