1.10.2016. 13:29
0
Sarah Jessica Parker: Nikad nismo rekle "ne" nastavku serije ili filma "Seks i grad"
Sarah Jessica Parker, Carrie iz popularne serije "Seks i grad", najavila je mogućnost povratka serijala. Naime, kultna serija završena je filmskim adaptacijama 2008. i 2012. godine.

Glumica kaže da ni ona ni njene koleginice nisu rekle "ne" nastavku snimanja serije ili filma "Seks i grad".

"Mislim da će pitanje o našem povratku ostati otvoreno dok se ne riješi do kraja", dodala je ona.

TV serija je završena 2004. godine, emitovanjem šeste sezone i epizodama snimljenim u Parizu gdje je Carry konačno pronašla mir sa Zvjerkom, a nakon toga su snimljena i dva filmska nastavka ove omiljene serije.

Pored nje, u seriji su još glumile i Kim Cattrall kao Samantha, Kristin Davis kao Charlotte, Cynthia Nixon kao Miranda i Chris Noth kao šarmantni i tajanstveni Zvjerka, prenosi CDM. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.