13.11.2022. 12:11
0
Springer se izvinio zbog emisije: “Nadam se da u paklu nije vruće, lako izgorim”
Američki televizijski voditelj Jerry Springer izjavio je da mu je jako žao zbog kontroverznog talk-showa koji je trajao gotovo 30 godina i imao je više od 4.000 epizoda.

Jerry Springer Show bila je emisija u kojoj su se gosti svađali zbog svojih privatnih problema, uživo, pred publikom u studiju. Godinama je bio izložen kritikama zbog vulgarnosti i posljedica koje su trpjeli ljudi koji su u emisiji učestvovali, uključujući i ubistvo žene koja je gostujući u emisiji 2002. otkrila da je spavala s bivšim mužem bez znanja njegove nove žene, podsjeća NME. Par je osuđen za njeno ubistvo.

Gostujući u podcastu “Behind the Velvet Rope“, Springer je podijelio svoje žaljenje zbog sadržaja emisije i utjecaja koji je imala.

“Jednostavno se izvinjavam. Jako mi je žao. Šta sam uradio? Uništio sam kulturu. Samo se nadam da u paklu nije toliko vruće jer lako izgorim. Vrlo sam svijetlog tena i to me nekako brine“, rekao je Springer.

Jerry Springer Show otkazan je 2018. godine, nakon 27 godina emitovanja. NBC Universal odlučio je tada bez službenog objašnjenja tiho otkazati emisiju.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.