25.4.2023. 14:19
0
Oglasio se Novak Đoković prvi put nakon turnira u Banjoj Luci
FOTO: EPA
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković prvi put nakon završetka ATP 250 turnira u Banjoj Luci oglasio se na društvenim mrežama i postavio objavu u kojoj zahvaljuje navijačima svog fan kluba širom Planete.


Jedan od vjernih navijača izrazio je veliku čast što navija za Novaka, a onda je srbijanski as odgovorio na sve to.

- Srećan Nolefam dan Novak fan klubu! Hvala vam na svoj ukazanoj ljubavi i podršci svima širom svijeta - napisao je Đoković.

Đoković je došao do četvrtfinala turnira u Banjoj Luci, gdje je eliminisan od Dušana Lajovića, kasnije novokrunisanog šampiona.

Odmah nakon tog takmičenja, Novak je objavio da neće nastupiti na Mastersu u Madridu zbog povrede koju mora zaliječiti za predstojeće turnire u Rimu, ali i najbitnijem Rolan Garosu, prenosi Avaz. 



(A.R.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.