14.10.2015. 16:07
0
Htjela je povećati zadnjicu, ali silikoni su joj uništili tijelo i karijeru
Zbog svog posla model Anivia Cruz Dilworth odlučila je povećati svoju zadnjicu, ali nije ni slutila da će joj ta odluka uništiti tijelo i karijeru.

Naime, ona je posegnula za silikonom sa crnog tržišta i nakon nekog vremena je postala ovisna o injekcijama, zbog čega je imala i problema sa zakonom, piše Huffington Post. Osim toga, Anivia je imala i velike zdravstvene promjene uzrokovane njenom ovisnošću. 

Zbog fizičke i psihičke boli, Anivia je odlučila potražiti pomoć od terapeutkinje Iyanli Vazant. 

"Počela sam s injekcijama silikona u zadnjicu. Nisam mogla održati svoju tjelesnu težinu, a kako sam ja gubila kilograme, zadnjica je postajala sve veća, pa i nakaradna. Uskoro nisam mogla stati u odjeću", ispričala je Anivia. 

Tkivo njene zadnjice je zbog veliek količine silikona ostalo trajno natečeno, a živci trajno oštećeni.  Zbog bolova ne može spavati više od pet sati i teško joj je sjediti. 

"Bol je neizdrživa, a pomoći nema. Nikad se više neću osjećati 100 posto normalno i sada to moram prihvatiti", kaže Aniva. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.