18.2.2016. 12:21
0
Pjevačica u suzama priznala: Ušla sam na Farmu jer me muka natjerala, nemam kuću ni posao
Jedna od učesnica Farme 7 je jugoslovenska muzička zvijezda Marina Perazić. Prije ulaska na imanje u Lisovićima Marina je priznala da se na ovaj korak odlučila jer je u lošoj finansijskoj situaciji.

"Teško sam donijela odluku, ali muka me natjerala. Nemam para i za stvarno dobar honorar sam pristala na ovo. Ovo su teške okolnosti za mene", kroz suze je ispričala seks ikona osamdesetih za srpski Blic.

Perazić je jedna od rijetkih koja je priznala da ulazi na Farmu zbog novca. 

"Odavno sam dobila ponudu, ali bilo mi je teško odlučiti. Odlučujuće su bile finansije. Jako teško živim u posljednje vreme, nemam svoju kuću, kćerkama sam iznajmila stan. Želim raditi, ali nemam šta, želim pokretati projekte i završiti pjesme, ali nemam od čega. Doslovno sam se potucala po kućama, vidite koliko me boli pričati o tome. Jako sam emotivna i nemam šta kriti, a znam da nisam jedina koja tako živi, samo o tome ja govorim javno", priznala je pjevačica.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.