1.5.2016. 13:52
0
Ako ste mislili da su samo djeca bogataša bahata, onda prvo trebate da vidite njihove roditelje
Osim djece bogataša koji se hvale svojim stilom života na Instagramu, sada su im se pridružili i roditelji. Pogledajte sami kako to izgleda.

Ogroman hit na društvenim mrežama su profili koji prikazuju kako žive djeca najvećih bogataša svijeta. Rich Kids of Instagram našao se na svim medijskim naslovnicama, a sada su se tom fenomenu pokazivanja i bezobraznog hvaljenja skupim automobilima, bocama najskupljih šampanjaca, satovima i privatnim avionima pridružili i sami roditelji.



Stvoren je profil Rich Parents of Instagram, a fotografije prikazuju u kakvom luksuzu žive najbogatiji roditelji svijeta. Lamborghiniji, Ferrariji, Rolls Royce, poklanjanje skupih Rolexa svojoj djeci, boce šampanjca Armanda De Brignaca koje znaju koštati i do 100.000 dolara – za njih je sve to obična svakodnevnica, prenosi index.hr.



Na jednoj fotografiji uz skupi Rolex nalazi se hrana iz McDonald's-a, a u opisu stoji 'mislio sam probati hranu koju jedu seljaci'. Na drugoj pas u ustima drži 500 eura, na trećoj se sin žali kako mu je tata kupio Ferrarija, a on je htio Lamborghinija. Još jedan mladić žalio se kako je htio da mu tata kupi jahtu, a ne dva skupa sata sa dijamantima. U čemu još uživaju bogati roditelji s Instagrama pogledajte svojim očima.



Anesa Agović


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.