12.5.2016. 14:55
0
Srbijanska starleta se potukla sa djevojkom zbog VIP lože na koncertu Enrique Iglesiasa, a onda je uhapsila policija
Starleta Jelena Krunić se pijana potukla s jednom djevojkom i razbila staklo u VIP loži Arene tokom koncerta Enriquea Iglesiasa, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Jelena Krunić napravila je skandal na koncertu kada je tokom tuče s nepoznatom djevojkom razbila staklo u VIP loži, zbog čega je privedena.

- Jelena je prva napala djevojku. Svađa je najvjerovatnije nastala zbog sjedišta u VIP loži. Krunićka je bila toliko bijesna da je udarala djevojku gdje je stigla, da bi na kraju razbila veliko staklo. Nikome nije jasno kako je to uspjela, pošto za to treba mnogo snage jer je staklo debelo oko deset centimetara - kaže izvor Kurira.

- Obezbjeđenje je razdvojilo Krunićku i tu djevojku, a kad je stigla patrola policije, utvrđeno je da je Jelena izazvala incident i napravila materijalnu štetu, pa je privedena u stanicu na Novom Beogradu. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.