23.6.2016. 14:38
2
Kćerka Mile Đuraškovića pohvalila se skupocjenim vozilom: Smrt sirotinji!
Kćerka osuđenog poduzetnika Mile Đuraškovića na društvenim mrežama se pohvalili skupocjenim automobilom kojeg je dobila od oca i poručila "smrt sirotinji".

"Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka ne gleda! Smrt sirotinji!", glasi post na društvenoj mreži Facebook Anike Đurašković. 

I dok se njenom ocu smiješi izdržavanje kazne od sedam godina zatvora, Aniki se nasmiješio skupcjeni poklon, upravo od "najboljeg tatice". Ova objava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, pa kada je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografiju, ali bilo je kasno. Anika je pozirala pored novog vozila kategorije SUV - BMW X1. Automobil je opremljen najboljom i najluksuznijom opremom, pa njegova puna cijena iznosi 43.000 eura, direktno iz fabrike, prenosi Blic. 

(Adna Zukanović-Zilić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.