30.10.2016. 17:33
2
Aca Lukas pao sa stolice usred emisije: Ukoliko ovo pustite, preći ću u drugi žiri
Snimak Ace Lukasa koji pada na leđa sa stolice, završio je na svim društvenim mrežama.

Lukas se, podsjetimo, izvrnuo na leđa dok je nastupala takmičarka Nejra Prošić. 

Folkeru su prve u pomoć pritrčale kolegice Viki i Karleuša, ali je Aca ustao sa poda i strpljivo sačekao da takmičarka završi nastup.

Nejra je fenomenalno otpjevala obje pjesme i dobila svih sedam glasova, pa se Lukas našalio da kandidatkinja toliko dobro pjeva da ga je oborila sa stolice, prenosi Alo.

- Izlomio sam cijela leđa! Ja vas molim da se ovaj snimak ne prikaže da ne bi ugrozio gledanost mog spota. Ukoliko ovo budete pustili, preći ću u drugi žiri! Tamo ne može da se padne sa stolice! - rekao je Lukas u šali, aludirajući na Šabana Šaulića koji je prešao u konkurentski show.

(Alen Avdić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.