9.1.2017. 9:29
1
Jelena Karleuša pjevala na -20 stepeni i poručila poruku hejterima
Jelena Karleuša je održala koncert u Paraćinu, gdje je pjevala uprkos -20 stepeni, a tom prilikom je imala poruku za hejtere.

Uprkos smrzavanju, bezbroj njenih fanova je došlo da je vidi, a onima koji kritikuju njene glasovne mogućnosti, rekla je samo jedno.

– Ovako je sinoć bilo u Paraćinu na nevjerovatnih MINUS 20! Ni snijeg ni led nas nije spriječio da oborimo sve rekorde posjete u ovom gradu i da pjevamo kao jedan! Hvala vam, ponosna sam na vas! P.S. I da li možete onom ko se*e da ja ne znam da pjevam da kažete da popu*i kur*ac? Aman bre više, dokle će gluhe budale da se*u?! Hvala! – izjavila je pjevačica.


(Kurir/Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.