8.5.2020. 20:51
0
Jennifer Aniston ne krije da joj je dosadno kući: Pogledajte što radi u kupaonici
Već više od mjesec dana svijet je u karantinu. Sve je stalo, restorani, barovi, klubovi zatvoreni su, a ljudima se preporučuje ostanak kući.

Takva situacija nije zaobišla ni velike zvijezde koje se dosađuju u svojim luksuznim domovima na Beverly Hillsu. Na humorističan način svoju je svakodnevicu prikazala Jennifer Aniston.

Holivudska glumica odlučila je vojsku svojih obožavatelja od čak 33 miliona ljudi, koliko je prati na Instagramu, počastiti novim videom.

Zvijezda prijatelja na vrlo je humorističan način odlučila pokazati kako se privikava na karantinu kod kuće.

EVERY VOTE COUNTS 😉🐾❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


Aniston je poput ostatka Amerikanaca zatvorena u svom domu, piše Tportal.

Vrijeme uglavnom provodi u igri s kućnim ljubimcima i čišćenju, a upravo to vrlo je slikovito prikazala u svojoj priči na Instagramu.

Naime, uz prigodnu pjesmu repera Tayge ‘Bored in the house’ (Dosađujem se u kući), pokazala da je vrijeme krati sjedeći pred perilicom rublja i gledajući kako se redaju okretaji.



(Nermana Crnčalo)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.