9.11.2020. 20:09
0
Insajderi tvrde: Melania odbrojava minute do razvoda od Donalda
Nakon što je Donald Trump izgubio izbore, mnogi se pitaju što će sad napraviti, ali i što će napraviti njegova supruga Melania. Hoće li Donald nakon izbora izgubiti i ženu, pitanje je koje postavljaju strani mediji.
Nakon njegove pobjede na predsjedničkim izborima 2016. pisalo se da je Melania briznula u plač.

"Nikad nije očekivala da će pobijediti", rekla je medijima njena prijateljica.

Čak pet mjeseci nije se htjela preseliti iz New Yorka iz Washington nakon što joj je muž ušao u Bijelu kuću. Pravdala se tada da želi ostati u New Yorku dok njihovo sinu Barronu ne završi škola, no šuškalo se da joj je trebalo pet mjeseci da s Trumpom ispregovara da Barron dobije jednak dio nasljedstva kao njegova ostala djeca. Te je priče nedavno potvrdila njena bivša prijateljica i suradnica Stephanie Wolkoff.

Wolkoff je medijima ispričala da bračni par Trump ne spava u istoj spavaćoj sobi u Bijeloj kući te da je njihov brak "transakcijski".

Njegova bivša suradnica Omarosa Manigault Newman tvrdi da je njihov 15 godišnji brak gotov.

"Ona odbrojava svaku minutu do njegovog odlaska iz ureda i do razvoda. Ako ga osramoti i zatraži razvod dok je on još predsjednik, Trump će naći način da je kazni", rekla je.

Unatoč hladnim odnosima u javnosti, 50-godišnja Melania tvrdi da ima odličan odnos s 24 godine starijim suprugom. On pak tvrdi da se nikad ne svađaju. 

Trumpova druga supruga Marla Maples potpisala je predbračni ugovor po kojem nije smjela davati negativne intervjue o njemu niti pisati autobiografiju o njihovom braku. Pretpostavlja se da je sličan ugovor potpisala i Melania.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.