21.6.2022. 8:27
0
Bivša Neymarova djevojka: ‘Uh, zbog analnog sek*a sam se skoro onesvijestila, morala sam zvati hitnu‘
Poznata brazilska manekenka i TV voditeljica koja je ujedno i bivša djevojka nogometaša Neymara, Nicole Bahls?, gostovala je u podcastu 'Papagaio fala' Sérgija Mallandra i Renata Rabela, gdje je otvoreno govorila o nekim škakljivim temama.

Jedna od takvih je bila i tema o analnom sek*su gdje je jasno dala do znanja da 'nije baš bila vješta u tome' jer nije imala puno prakse pa tokom svog prvog i jedinog pokušaja 'nije ostavila dobar dojam'.


"Uh, jako me boljelo. Pokušala sam, ali sam se zamalo onesvijestila, pa sam bila prisiljena nazvati hitnu pomoć. To nije za mene, stvarno nije", rekla je iskreno 36-godišnjakinja.


Tokom  razgovora prisjetila se i kratke romanse sa slavnim nogometašem Neymarom. "Bio je jako drag i jako je lijepo mirisao. Priznajem da sam se na kraju malo ljubakala s njim", rekla je Bahls, dodajući da s Brazilcem nije bilo ničeg više od toga.

(A. Balićevac)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.