11.1.2023. 14:07
1
Novi "Tiktok sukob" između Hatića i Faće: "Ti znaš da za ovo nema više izvinjenja Amire, izađi malo napolje!", "Nisi smio na šetnju izaći, ja sam te branio...."
Već nekoliko mjeseci traje obračun između Amira Pašića Faće i Mirze Hatića, dva žestoka sarajevska momka.

Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je Hatić došao pred zgradu u kojoj navodno stanuje Pašić, s namjerom da se sa njim obračuna. Tom prilikom Hatić je priveden, dok je Pašić boravio na potpuno drugoj lokaciji  i na svu sreću nije došlo do ozbiljnijih sukoba. 

Ovoga puta njih dvojica su se slučajno ili ne, susreli u istom "lajvu" na Tiktoku, na kojem očigledno provode većinu svog vremena.

Opet su pale teške riječi, pa i prijetnje. Situaciju je čini se neuspješno pokušao primiriti treći akter, Benjamin Delalić.

U nastavku pogledajte šta se sve izdešavalo...

 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.