14.7.2023. 9:39
1
Prva dama Crne Gore na meti kritika jer joj se oslikala bradavica, Jakov odlučio reagovati
Milena Milatović, supruga predjesnika Crne Gore, našla se na udaru kritika tviteraša jer joj se oslikala bradavica tokom govora na svečanom prijemu na Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore.

“Iako nam statistički podaci ukazuju da je položaj žena danas u mnogim aspektima bolji nego ikada ranije, svi dobro znamo da imamo još puno posla. Kako bismo postavili zdravije temelje našeg društva, moramo se boriti za smanjenje ekonomskog potiskivanja žena, kao i za dodatno veće uključivanje žena na svim nivoima odlučivanja. Nikada ne smijemo prestati da radimo na podsticanju još veće zastupljenosti žena u politici, biznisu, nauci”, između ostalog je rekla.

Pažnju kritičara privuklo je to što se u nekoliko navrata ispod haljine oslikala bradavica.

“Ovo zaista nije primjereno prvoj dami”, “Je li se pogledala u ogledalo prije nego što je izašla iz kuće?”, “Kakva elegancija. Pokazivanje bradavica je baš na nivou”, neki su od negativnih komentara na Twitteru.

Mnogi smatraju da su ove kritike u potpunosti besmislene te odlučili stati na njenu stranu.

“Milena Milatović je toliko lijepa i normalna žena. Pojedine splačine ovdje svaki dan razvlače ženu zbog raznih gluposti. Sada su i bradavice došle na red. Ne znam kako ih više nije sramota”, jedna je od reakcija.

Njen suprug, predsjednik Jakov Milatović odllučio je odgovoriti dušebrižnicima.

“Moram da razočaram tvitersku javnost. Ne radi se o tjelesnom već o tekstilnom”, objavio je.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.