16.12.2015. 11:16
0
Top deset pretraživanja na Google-u u 2015.: Lamar Odom, "Charlie Hebdo", Pariz, "Brzi i žestoki 7"...
Najveći internetski pretraživač Google objavio je listu imena i pojmova koji su tokom 2015. godine bili najčešće ukucavani na pretraživač.

Na prvom mjestu našao se bivši košarkaš Lamar Odom, na drugim satirični francuski magazin "Charlie Hebdo", potom igrica "Agar.io", film "Jurassic World" (Jurski svijet), grad Pariz, film "Brzi i žestoki 7, video-igrica "Fallout 4", bivša UFC-ova bantam prvakinja Ronda Rousey, reality zvijezda Caitlyn Jenner.

Na na desetom mjestu pojmova koji su se najviše pretraživali na Google-u je film "Američki snajperista, prenosi Anadolu Agency (AA).

(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.