23.5.2019. 10:36
Poduzetnica godine u BiH: Nedavno sam bila u Austriji i vidjela sam da imamo i crnca...
U Mostaru je sinoć održano 18. izdanje Večernjakovog pečata kojim se odalo priznanje najznačajnijim osobama u Bosni i Hercegovini.

U kategoriji Privrednik godine Večernjakov pečat dobila je Mladenka Grgić, direktorica Euroherc osiguranja. Ona uz supruga Dubravka s Agramom radi u četiri države, navodi Večernji list.

Iako je u sinoćnjem obraćanju imala ozbiljne probleme sa rasističkim izjavama ipak je dobila veliki aplauz prisutnih, prenosi Oslobođenje. 

- Nedavno sam bila u Austriji i vidjela sam da u podružnici imamo i crnca. Dakle, Koncern Agram i sve njegove članice su Bosna i Hercegovina i jako dobro funkcioniramo, kazala je gospođa Grgić i dobila gromoglasan aplauz publike sačinjene od visokih državnih funkcionera, biznismena i drugih važnih ličnosti.


Govor možete pogledati ovdje






(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana