23.5.2019. 17:25
Alešević tvrdi da je dao novac: Tegeltija mi nakon toga nije pomogao, samo je sklonio Dalidu
Nermin Alešević je izbrojao do 20 i predao 2000 KM inspektoru Pandži, a ovaj je obećao prebaciti te pare Tegeltiji. To su kadrovi koji se mogu vidjeti na snimkama Žurnala. Ališević za Face ističe kako je predao novac za Tegeltiju, ali ne zna šta je s njim uradio posrednik.

"Tačno je da sam ja dao novac, sve sam snimio", kaže Alešević za Face. 

Tegeltija ne želi da komentariše navodno uzimanje mita 

"Nek on to sa svojim posrednik rješava, ja sam dao novac. Sa mnom je sjedio i pričao o tome sve. Nije mi pomogao nakon toga, rekao je pomoći. Samo je sklonio Dalidu, sad je neka nova tamo", dodaje Alešević te dodao:

"Snimak je nastao u Banjaluci dan prije mog rođendana. Predmet još nije gotov zato što su u pitanju Adnan Terzić, Amer Avdić, GP Put i onda se ide Bobar banci. Osam godina se ja borim s njima, a s ovim predmetom od 2014. godine, oni su ugrozili poslovanje moje firme", ističe Alešević u razgovoru za Face.

Dodao je još da se snimak već nalazi u međunarodnim institucijama, i to originalni, a da je u utorak predan i engleskom ambasadoru, piše Face.

(Alen Avdić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana