5.3.2019. 21:30
Volite turske serije: Pogledajte koji glumci imaju porijeklo s ovih prostora
Da li vam je dok gledate omiljenu tursku seriju ikada palo na pamet kako bi vam bilo divno da neke od njih poznajte, da su vaše najbliže komšije ili pak da s njima možete razgovarati i popiti kafu. Iako vam se mnoge turske zvijezde čine daleko, ali možda niste znali da baš upravo vaš omiljeni lik iz serije je upravo sa ovih prostora.

Zbog toga pogledajte listu najzgodnijih glumaca i glumica iz popularnih filmova i serija koji imaju porijeklo sa Balkana, piše Avaz.


Glumac Can Yaman ima porijeklo iz Makedonije
Kıvanç Tatlıtuğ ima porijeklo iz Bosne i Hercegovine
Barış Arduç porijeklom je iz Albanije
Fahriye Evcen Özçivit ima Grčko porijeklo
Cagatay Ulusoy također ima porijeklo iz Bosne.


Turske serije su sve popularnije kod nas, a njihovi akteri imaju fanove širom svijeta.





(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana