9.12.2020. 11:13
Tijana Dapčević ne živi od muzike, nećete vjerovati čime se danas bavi
Pjevačica Tijana Dapčević nedavno je priznala da odavno ne živi od pjevanja, već od glume, a sada je otkrila i da ima plantažu oraha.

- Kupi se orah, uglavnom... Prva berba i kupljenje će biti sljedeće godine - rekla je Tijana o plantaži, zadovoljna što je pokrenula nešto što joj pričinjava zadovoljstvo.

- Biće posla, sigurno - dodala je ona, dok je nedavno govorila kako od muzike već godinama ne živi.

- Od pjevanja ne živim već izvijesno vrijeme, dovijam se. Situacija je takva kakva je. Završila sam snimanje makedonskog sitkoma koji je kod njih jako popularan. Riječ je o sitkomu koji se emituje na Javnom servisu evo sad će peta godina. Producentska kuća iz Bugarske je došla na ideju da otkupi četiri sezone, sad i petu, pa se emituje tamo i u BiH. U Srbiji nažalost još uvijek niko nema novca da tu komičnu seriju kupi - kazala je za "Blic".


(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana