18.12.2021. 19:47
Pogledajte kako je Nataša Bekvalac izgledala kao tinejdžerka
Pjevačica Nataša Bekvalac obradovala je pratioce na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju iz prošlosti.

Naime, Nataša je otkrila da su njene sestre Dragana i Kristina pronašle njenu sliku kada je bila tinejdžerka, pa je Nataša to brže-bolje podijelila sa fanovima na Instagramu i napisala kratku poruku.

"Moram ovo da vam pokažem, ja kao tinejdžerka... Poslale mi jutros moje sestre, malo su pospremale, pa našle", napisala je Nataša Bekvalac.

Mnogi su komentarisali da je oduvijek bila njegovana, kao i da u to vrijeme kada se fotografisala nije bilo aplikacija za uljepšavanje, kao ni filtera, te se vidi prirodna ljepota.

Print Screen/Instagram/bekvalceva

(Ajdin Balićevac)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana