28.12.2021. 14:50
Beckhamu promakao detalj: Fudbaler nasmijao javnost zbog fotogafije na Instagramu
David Beckham i njegovi sinovi Romeo James i Cruz David izgledali su savršeno na svojoj novogodišnjoj fotografiji objavljenoj na Instagram profilima članova ove planetarno poznate porodice.

Jedan detalj oduzeo je show kompletnom glamur momentu, naime David je za vrijeme pravljenja fotogafije stajao na nožnim prstima. Mnogi su, iako im se svidjela fotografija ipak imali komentar kako to nije trebao raditi jer djeluje čudno i smiješno. Pojedini su dali komentar kako David samo želi izgledati viši od svojih sinova, jer očigledno su ga prerasli.


"Božićni poljupci Beckhamovih!" Viktorija je napisala uz fotografiju na kojoj je bila obučena u zelenu haljinu dugih rukava, kćerka Harper Seven bila je u svečanoj suknji i košulji dok je muški dio porodice u elegantnim odijelima. Pored svega toga, pored sve te elegancije mnogi se vraćaju na potez legendarnog Beckhama - zbog stajanja na prstima.








Beckham i Viktorija u braku su već više od 20 godina. Imaju sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper Seven. Legenda nogometnih klubova Manchester Uniteda i Engleske, naredno jutro nakon porodične zabave objavio je na svom Instagram profilu jednu veoma upečatljivu fotografiju na kojoj se vide on, supruga Victoria i njihova djeca.

 

Zbog pomenute fotografije, fanovi su ga počeli pomalo ismijavati na društvenim mrežama. Njegov stav koji je zauzeo u toku pravljenja fotogarfije za društvene mreže je mnogima zapeo za oko i davali su nevjerovatne komentare na tu situaciju. David je smao htio da na fotki izgleda višui od svojih sinova koji su ga nadrasli ali učinio je kontra efekt.





Porodica je ipak i pored ove, za pojedine komične situacije dočekana sa čestitkama prijatelja u odjeljku za komentare ispod Instagram objave. Nek od čestitki ovoom slavnom paru glasile su  "Sretan Božić" čestitka koju im je napisao Marc Jacobs. "Buon Natale", prokomentarisao je kreativni direktor Valentina Pierpaolo Piccioli, a Derek Blasberg jednostavno rekao: "Awwwwww.". 



(Amer Mujezinović)

 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana