18.1.2022. 17:27
"Opet najljepša u Milanu": Hana Hadžiavdagić oduševila modnom kombinacijom tokom boravka u talijanskom gradu
Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković u društvu supruga Tarika Tabakovića prethodnih 10 dana uživala je na zimovanju u francuskom skijalištu Courchevel, a potom su posjetili i Milano.

Sve je dokumentirala na društvenim mrežama, a kroz jedan kratki video pokazala je kako je prava maherica kada su u pitanju zimski sportovi. Bez skijaških štapova, s vrećicom luksuznog brenda u rukama i čašom šampanjca, spuštala se niz padine francuskih Alpi. I uz sve to vjerno pozirala za kameru.

“Sasvim običan dan”, napisala je u opisu videa na Instagramu. Video su joj komentirali Amra Džeko, Sonja Kovač, Žanamari i drugi, a video je dostigao skoro 18 hiljada lajkova.


Hana je također objavila i dvije fotografije iz Milana, tačnije ispred milanske katedrale. Svoje pratitelje je oduševila izvrsnom modnom kombinacijom. Prekrasnu zelenu mini suknju uparila je sa zelenim rukavicama, a još jedan posebno upečatljiv komad je kožna jakna koja uz ovu kombinaciju pristaje savršeno.

– #OpetNajljepša vjeruje da će ova godina biti najbolja do sada za sve nas zato samo hrabro… Ne odustajte od vaših snova, napisala je Hana uz jednu od fotografija.

 


(Ajdin Balićevac)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana