15.3.2024. 20:35
Šokantna ispovijest majke slavnog fudbalera: Godinama zlostavlja žene, djevojka se zbog njega ubila
Proslavljeni fudbaler i bivši reprezenativac Njemačke Jerome Boateng dospio je u centar pažnje nakon što je njegova majka Martina poslala pismo o tragediji koja se dogodila prije tri godine.

Njemački "Spiegel" je došao u posjed dopisa o tragediji kada je Boatengova bivša djevojka Kasia Lenhardt izvršila samoubistvo.

- Godinama je moj sin zlostavljao žene mentalno i fizički. Kasija je oduzela sebi život jer nije htjela da snosi posljedice za njegovo ponašanje - navodi se u mejlu koji je Boatengova majka poslala berlinskom advokatu.

Jerome i Kasia su bili u vezi od 2019. do 2021. godine. Njeno tijelo je pronađeno 9. februara u stanu u Berlinu.

Advokati su potvrdili da je ona željela da tuži Boatenga zbog napada i zlostavljanja prije smrti.

Još jedna njegova bivša djevojka, Sherin Senler, tužila ga je za zlostavljanje.

- Jerome je s njom igrao igrice i eto šta se na kraju dogodi. Njega sam upoznala u Londonu i odmah me je proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam. 

Želio je da idem s njim u Njemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici vidjela da je u vezi i da je vjeren. Slao mi je poruke i ponašao se kao da je nema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene - rekla je Melissa Howe za britanski „Sun“.

Podsjetimo, Boateng je bio prvak svijeta 2014. godine s Njemačkom. 

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana