16.3.2024. 13:08
"Na Akademiji su mi rekli da je bolje da se ispišem... Kad je umro Dino Mehmeda Mujkić, ljudi su mislili da sam umro i ja"
Milan Pavlović, bosanskohercegovački filmski, televizijski i pozorišni glumac, omiljeni Dino Mehmeda Mujkić i najdraži bh. Mujo, ovog petka stigao je Opet Laka studio.

Dva umjetnika, publici poznata po autentičnom smislu za humor, u ovom podcast razgovoru prisjetili su se prvog susreta, zaključili ko je kome valjao, prečešljali Balkan i skoknuli u svijet.

Milan je ispričao kako je od turizma, preko žurnalistike, završio na Akademiji scenskih umjetnosti na kojoj su ga savjetovali da je bolje da se ispiše, podijelio porodične uspomene te otkrio razloge zbog kojih do sada nismo imali priliku vidjeti njegovu stand up komediju.

Koliko mu se život promijenio kada je odlučio krenuti putem umjetnosti, kako to da Milan i Laka zajedno imaju 15 godina radnog staža i hoće li jedan drugog pripaziti u penziji, slušajte i gledajte u novoj epizodi podcasta Opet Laka...



(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana