18.3.2024. 20:57
Veliko srce sarajevskih repera - Jala i Buba obradovali male heroje: Družili se, podijelili poklone i donirali 50.000 KM Roditeljskoj kući
Poznati bh. muzički dvojac Jala Brat i Buba Corelli obradovali su mališane koji se bore s opakom bolešću. Posjetili su ih u Roditeljskoj kući, družili se s njima, a donijeli su i poklone.

No, ono na čemu su im svi posebno zahvalni jeste donacija od 50.000 KM za Roditeljsku kuću.

“Već dugi niz godina na razne načine naši prijatelji Jala Brat i Buba Corelli donose osmijehe na lica naše djece. Ovaj put su učinili isto i mnogo više. Obradovali su djecu i roditelje svojom posjetom u Roditeljskoj kući. Uveselili ih poklonima. Pored svog prisustva, u ovom mjesecu dobročinstva, sa sobom su donijeli i dobro djelo, donaciju u iznosu od 50.000 KM. Ovom donacijom su obezbijedili sigurno funkcionisanje jednog apartmana u Roditeljskoj kući i nabavku lijekova, te ostalih medicinskih potrepština, usluga i zahvata koje naša djeca budu trebala u narednom periodu. Hvala od, prije svega, za ljubav i toplinu koju su unijeli i kuću danas. Hvala za svaki doprinos svakom sljedećem izliječenom djetetu. Divno je imati ovakve prijatelje pored sebe”, naveli su iz udruženja Srce za djecu koja boluju od raka.



(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana