23.3.2024. 19:49
Naida Bešlagić opisala momenat sa umre u kojem nije mogla zadržati suze: "Kada sam se približila njegovom mezaru, bilo je nemoguće donijeti salavat, prenijeti selam..."
Pjevačica Naida Bešlagić, koja je nedavno objavila svoju pobjedu nad karcinomom, otputovala je na umru odakle dijeli svoje duboke emocije i iskustva s vjernicima putem svojih snimaka i slika.

U svojim objavama, između ostalog, Naida je opisala trenutak prilaska mezaru Allahovog poslanika Muhammeda a.s.

- Približavajući se mezaru voljenog Allahovog poslanika sjećam se porodice, rodbine, prijatelja koji su mi govorili da poselamim. Međutim, kada sam se približila njegovom mezaru bilo je nemoguće donijeti salavat, prenijeti selam, a da me ne preplave emocije i suze same počnu teći. Isprekidanim plačnim glasom selamite Miljenika i molite Uzvišenog da sve one selame koji su preko mene poslati, dostavi Njegovom voljenom Poslaniku – napisala je.


(Ajdin B.)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana