7.7.2024. 17:20
Youtuber Baka Prase opljačkan u Hrvatskoj - Šteta je 250.000 eura: Ukrali mu skupocjene satove, novac, odjeću...
Srbijanski Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je na društvenim mrežama da je pokraden u Hrvatskoj.
On je zbog snimanja spota boravio u Novalji sa ekipom, a sada je saopćio da su ih tamo opljačkali.

- Pokraden sam. Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu sa Vojažem.



Šteta: Sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji roleksi, keš, odjeća u vrijednosti od 250.000 eura - napisao je Baka Prase i dodao:

- Hvala Bogu da smo ubijedili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao da nastrada. Hvala također i Hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca.

On je obećao i nagradu onome ko informacijama pomogne u pronalaženju krivca.

- Nagrada 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon hapšenja i povratka satova. Pljačka se dogodila u Hrvatskoj, Pag, blizu Novalje - poručio je Baka Prase.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana