17.8.2019. 20:12
Zvijezde gruzijskog filma "A onda smo plesali" prodefilirale bosanskim ćilimom
Drugu večer 25. Sarajevo Film Festivala bosanskim ćilimom ispred Narodnog pozorišta Sarajevo prošetala je ekipa gruzijskog filma "A onda smo plesali" koji je ujedno i otvorio Takmičarski program igranog filma.

Ekipa filma "A onda smo plesali" reditelja Levana Akina pozdravila je okupljene građane i posjetioce na Festivalskom trgu, te poručila da voli Sarajevo.

Bosanskim ćilimom su prodefilirale i brojne poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona, poput Danijele Trbović nekadašnje voditeljice emisije "Najslabija karika", Maje Izetbegović, potpredsjednice SBB-a Adise Omerbegović-Arapović sa suprugom Adisom, tu je bila i ekipa filma "Heroji ne umiru", Amila Terzimehić, Adnan Hasković sa suprugom, Elma Juković, Damir Kustura, Zoran Redžić...

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana