18.8.2019. 9:46
Žestoka svađa Guardiole i Aguera: Svađali se i kada je Aguero sjeo na klupu, ali se na kraju utakmice izgrlili
Manchester City nije uspio pobijediti Tottenham (završilo 2:2), uprkos tome što su Građani postigli gol u sudijskoj nadoknadi utakmice preko Jesusa.

Piše: Haris Ahbabović

Igrači Cityja su proslavili gol, zajedno sa navijačima, a onda je VAR poništio gol zbog igranja rukom jednog igrača Građana neposredno prije gola Gabriela Jesusa.

Najzanimljiviji trenutak utakmice viđen je u 65. minuti kada je Jesus zamijenio Aguera. Argentinac nije bio zadovoljan što ga Guardiola mijenja, pa se onda prilikom izlaska iz igre posvađao sa svojim menadžerom.

Guardiola je nastavio da objašnjava Agueru njegove pogreške kada je ovaj sjeo na klupu, ali je na kraju utakmice, kada je City postigao gol koji je poslije poništen, palo pomirenje, pa je Guardiola zagrlio Aguera i onda mu uputio nekoliko rečenica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana