22.5.2023. 10:58
Dal Varešanović nakon trijumfa u Mostaru objavu posvetio ocu Mirzi: "Sarajevo, to si ti"
Fudbaleri Sarajeva ostvarili su u nedjelju novu veliku pobjedu u Premijer ligi jer su kod Veleža u Vrapčićima slavili 5:3 i na taj način izborili igranje u Konferencijskoj ligi naredne sezone.

Jedan od fudbalera koji su ponovo briljirali bio je 21-godišnji vezista Dal Varešanović koji je ponovo postigao pogodak.

Nakon utakmice Dal je objavu na Instagramu posvetio ocu i treneru Sarajeva Mirzi Varešanoviću. Uz zajedničku fotografiju s utakmice napisao je: “Sarajevo, to si ti”.


Ni Mirza mu nije ostao "dužan" pa je također na Instagramu objavio zajedničku fotogtrafiju uz riječi ‘ponos moj’.



Inače, ovaj dvojac je osporavan posljednjih mjeseci od onih koji prate Premijer ligu, ali nastupima Sarajeva u finišu sezone možemo slobodno reći da je začepio usta kritičarima.

(Ajdin B.)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana