23.5.2023. 21:35
U Mostaru okupljene hiljade građana: Slavi se dupla kruna Zrinjskog
U Mostaru se održava svečana proslava osvojene duple krune Zrinjskog. To je okupilo mnoštvo navijača ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.


Zrinjski slavi osmu titulu prvaka Premijer lige Bosne i Hercegovine i osvajanje Kupa BiH, a na Rondou uz mostarski klub se nalazi nekoliko hiljada navijača.

Na slavlje su stigle i brojne poznate ličnosti kao i predstavnici vlasti koji bodre Plemiće.

Zrinjski je sa najvatrenijim navijačima titulu proslavio na stadionu Bare u Čitluku, odnosno na Bilinom polju pobjedu protiv gradskog rivala Veleža u finalu Kupa Bosne i Hercegovine, a večeras slave u svom Mostaru.

Svečanost je počela u 18 sati, kada je navijačima omogućeno da se fotografišu sa peharima.

Na svečanost su oko 21 sat došli igrači i stručni štab Zrinjskog, što je dodatno podgrijalo atmosferu u ovom gradu, navodi Avaz. 


(A.R.)
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana