26.3.2024. 20:34
Poznato koliko novca je skupljeno na humanitarnoj utakmici BH Fanaticosa i legendi bh. fudbala
Legende bh. fudbala i pripadnici BH Fanaticosa prije nekoliko dana su igrali meč humanitarnog karaktera.

Meč se igrao u zeničkoj Areni, a organizator je bilo Udruženje Pomozi.ba uz suorganizaciju BHF-a sa namjerom da se prikupljena sredstva proslijede u fond za liječenje bh. građana.

Pomozi.ba je večeras saopštio da je na ovoj utakmici skupljeno čak 75.109 konvertibilnih maraka, što su zaista sjajne vijesti.

- Nekoliko dana nakon odigravanja susreta BHFanaticos vs Legende bh. fudbala dobili smo konačan iznos kojim ćemo obogatiti Fond za liječenja, a to je 75.109 KM! Šta reći nego još jedno ogromno hvala svima koji su nam u tome pomogli.

Ovaj novac smo skupili zahvaljujući donacijama sponzora i bh. građana, od prodaje karata, majica i rekvizita BHFanaticosa, grickalica i sokova na utakmici, a ono što je najbitnije je da ćemo zajedno spasiti mnogo ljudskih života, koji upravo ovise o našoj pomoći!

Imamo samo ono što damo, poručili su iz Udruženja Pomozi.ba. 




(Aldin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana